Individuele opstelling

Wanneer ga je naar Sandra voor een 1 op 1 sessie?

In een 1 op 1 sessie gaan we samen kijken naar waar jij in vastloopt. Je kunt vastlopen in jouw relatie met je partner, ouders of kinderen. Je kunt ook vastlopen in jouw werk als werknemer, werkgever of teamleider.

Jouw familiesysteem van herkomst is veelal leidend in de manier hoe jij in het leven staat. Als kind heb je geleerd je aan te passen aan het gezin van herkomst. Deze aanpassing doe je als kind onbewust met als belangrijkste doel om erbij te horen. 

De manier hoe jij je aangepast hebt naar je ouders pas je ook toe in je relatie, werk en onder andere vriendschappen. Wanneer je je als kind onzichtbaar hebt gemaakt om je ouders niet te belasten met jouw problemen. Dan zul je merken dat je ook in andere systemen de neiging hebt je terug te trekken en niet op te komen voor je wensen en behoeftes.

Herken jij dat ook bij jezelf?

Een individuele opstelling helpt jou om visueel te maken welke patronen en dynamieken jou kunnen belemmeren. Jouw afkomst en familiegeschiedenis wordt in een individuele opstelling meegenomen.

Wat kun je van Sandra verwachten tijdens een 1 op 1 sessie?

We starten met een intakegesprek waarin we bespreken met welke vraag jij bent gekomen. Wat gaat er goed in jouw leven en waar voel jij je belemmerd in. In het intakegesprek nemen we de tijd om te achterhalen waar jouw ouders vandaan komen en hoe het leven van jouw voorouders er uit heeft gezien. Welke belangrijke gebeurtenissen hebben zich in hun levens afgespeeld? 

Deze gebeurtenissen kunnen nog steeds van invloed zijn op de keuzes die jij maakt in je leven. Merk jij ook op dat de oplossing die jij onbewust nog steeds kiest niet meer past bij jouw huidige leven. De ooit zo goede oplossing lijkt nu te schuren en je in de weg te zitten.

Nadat we samen de vraag goed hebben onderzocht gaan we bekijken welke individuele benadering het best passend is bij jou en jouw vraag.

Waar werkt Sandra mee?

Ik werk met poppetjes, intenties, gesprekken, visualisaties en/of vloerankers helemaal  individueel op jou afgestemd. 
Een individuele opstellingen is een mooie en fijne manier om inzicht te krijgen in jouw bewegingen en vastzittende patronen. Individuele opstellingen hebben eenzelfde helende werking als een groepsopstelling.

Wat kost een individuele sessie bij Sandra?

Jouw investering voor een individuele opstelling is € 95,00.